Thursday, 19 May 2011

Thanx Yesterday coz u Cheer Me Up!


Haaiippp... hari ni jumaat,dtg keje dtg seribu senyuman koz esk cuti n smlm pon dh cuti... hahahaha Smlm cutih koz bangun pagi kepala dtg migrain... pastu pagi dlm 11AM, c sha call, bese lah c shaheera nih xboley dgr kalo aku cuti ke MC ke msti die akan dtg umah n ajak lepak bersama.... aku on je lah memandangkan kepala dh ok kan... Sha mcm bese lah smgt gile kul 3PM dh tecangak depan pintuh umah aku... ok, salin baju siap2 n gerak g curve. Nk Tgk Nur Kasih The Movie kitorg nih... besele, pompuan kan, peminat setia... 

Dedua mmg kebulur, so pg lah Nyonya kolor, kata dh ptg kan, so nk mkn lah kuih muih... pastu trus nuju e-curve tgk tiket wyg, dh beli nih, c sha nih kebulur lg nk mkn Paddington plak.. aku dh kenyang nih, ok lah bwk jugak pg mkn Pancake... kongsi cket lah dgn sha...


Tuh lah xnk cocok duit awal2, dh nk pg baru tecari2 ATM. ATM drive thru!

Perlu ok amek gmbr.. hehehehe

Dlm Lift.. perlu yee!

Diet kee? Baru cket nih!!

owh Mata Kecik!

Ngap Ngap.

3,4x aku amek gmbr yg sama. sumanye sbb xcun katanye!
Ko yg xcun. aku cun! hahhahah

Paddington House of pancake

Fen - sha order New York Cheese Pancake.. SEDAP!!


Sorok buah dlm handbag n mkn dlm wyg..

Malu tgk Org!

Owh lupa psl Nur Kasih The Movie ek? hurrrmmmm.. Cite ok. tp part adam Hilang kt Jordan tuh xpayah lah rasanye, kt Msia je dh best, asek nk ilang je c adam tuh... akhir kata, yg Tgk Majority Pompuan (mcm tgk movie time org smayang jumaat) kalo ada laki pon cket itpon 2,3 kerat! citew dr awal sampai akhir..... NANGES JEEE! Air mata baru kering dh Banjir!!! dh lah aku tgh emo2, salah tgk wyg plak... dh nanges jee keje... pastu awek sblh aku sebuk becerita (confirm xtgk kt tb). tp dgr lah esakan2 tangisan di kiri depan blkg... hehheheheheh

Ujan... Destinasi seterusnye? PALING BEST... 

Destinasi kitorg strusnye agak rahsia koz kalo ada yg tebaca kantoi plak kan... hehehehheeheh.... tp activity kalo dlm keta time be2 adalah ini... Malu nk tunjuk! tp xpelah.. tunjuk jugak!! jeng jeng jeng...

video
Di Penjara Janji - Awie 
Before tdo smlm, aku tgk video nih tekekek2 ketawa....
part chorus gila Jahanam! 
=)
& aku pon xtau lah suara sapa yg haruk gile.. aku ke sha kee.. dh xcam dh suara sndiri yg mana.. suara awie pon tenggelam!!!

Btw. Thanx to Shaheera koz she's always be anywhere, anytime when i need her. she comfort me well. she will be behind me in any conditions of my life. we do fight, we do argue, we do hate each others, we do kutuk each others but dont know lah why we still here together. its a sweet of u. I always said to her, "Dont Worry, u will find a true guy that waiting for u, just u dont know yet, let time show u" & now she Happy being single!! 
=D



Kepada Madu sha yg TERbaca, sorry to say : 
Yg Ko duk Perli2 aku kt fb koz aku comment laki ko, aku xkesah n xamek port pon... bukan aku nk pon! yuccks! tp aku kesian gila kt ko, koz ko dapat secara rampas. tebaek ah lu! member punye pon nk rembat... n dont worry, we wont be a friends. u might look similar with sha, but u not her! SEDEY NK NANGES TGK KO!!

cchooowwzzz





2 comments: