Monday, 11 April 2011

Its Sundayyyyeeeaaahhh!

Morning.. its Tuesday~!!! Going to tell u about my Sunday Story Morrryyy~~ huuurrrmmmm... ahad aituh ttbe c fen nk trun KL skali lg... boley die ttdo tghari, so ptg lah die gerak... sampai & amek aku pukul 5++PM. Kitorg nih kalo keluar msti buntu nk pg mana, ye lah, die nk beli sluar kt ikano, tp nk mkn kt ou & sunway giza area. byk tmpt nk pg, so aku conclusion kan utk fen nih yg plannye sgt besepah2, y not kita pg ou je? kt ou pon melambak sluar kan.. n mkn suma settle kt sana xpayah nk ulang alik parking 2,3 kali... eerrrgghh penat ok... 


Bab2 mkn adalah BIG PROBLEM pd kitorg kalo dating.. koz aku nih jenis mkn mana2 aku lenjan, tp c fen nih, tekak die... ya allah.. "nk rs mkn tu, nk rs mkn ni, errmmm xnk lah bese jee mcm xsedap" end up aku swuh die tgk directory! last2 aku ckp y not kita try tmpt yg kita xpernh mkn.. (perut lapar hati panas). =)

teringat plak ms aku, dla & fen g sunway (dyana ngn wan kt sunway jgk tp dating). fen mengadap directory hampir 1JAM!! xtau nk mkn apa!! aku ngn dla dh bebulu bulu, mcm bese lah dla dh stat menghanjeng~ hihihihihi

but its sweet of u. bab mkn mmg sgt superb duperb best! n suka suprise me with food. (sbb tuh aku gemuk) *ada kesah?*


Yummy Yummy BBQ CHICKEN!! *thanx 

Aku Benci gambar nih *Tggu fen trying Sluar bezaman*

YES! Im Happy with Him Now. 
(Kalo Gadoh pon aku happy koz Jouh n aku tdo jee trus) aman kan? =)

No comments:

Post a Comment