Tuesday, 12 April 2011

as an Advertising Student

waaarrrggghhh.. sgt boring!!! n tgn mula lah nk menype2 tp xtau nk bwat apa, last week, aku ada amek semua design2 yg pernh aku bwat utk assgmnt dlu, (xbrapa nk dlu, koz baru grad) hihihihihihihi... Mesti Bohsan kan tgk? tp aku x!!!



hahahahha... ok!!! PIICCHHHAASS!!!



Aku bwat ms klass multimedia (sir azman)


Ni pon kena edit ms kt kelas Multimedia (sir azman)


logo yg di design dlm keadaan malas kerana kepanasan kt foyer.. 
(logo grup ms nk MAVIC competition *Merdeka Video Award Competition*)
BCA?? Bachelor Communication Advertising 
*wink*




Banner


Bunting



Promotions



Poster! (FAV)

Assigment utk subjk apa ye? kelas sir hazmi 
(groupmate with Nevin)
Produk - Redbull



Assignment (miss hazlin) Grupmate with Achang & Feyzal.
Poyo!!! Form pon nk guna photoshop.. hahhahahhaa
 (Nk bg nmpk cantek n kolor2 konon)

logo Company


Tagline company




Flyers (Burowk)
*Assgmnt (Sir Zachary). Konon & berangan2 nak Create a company n design everytg.)
*pIC dipinjam dr AL - IMRAN NORDIN


Poster MAVIC
 (Merdeka Award Video Competition by UPM, ASTRO & FINAS)
Dibantu oleh Sir Azman =))



Group Logo utk TV Advertising Class 
*Video TV Adv sudah hilang akibat di format jugak*


Sorry lah, Nama subjk xbrapa nk ingt... Design gmbr2 yg aku bwat nih sumanye mggunakan kaedah photoshop. design yg dbwat dr stat degree, ms diploma punye design suma hilang krn lappy di format... DAMN!!! wpon xbrapa nk cun, tp kkdg aku bwk gak kalo pg inteview.. hahhahahah... But xsuma pic lah aku nk tunjuk, SEGAN!!! 

*semoga memetir lg di blog*

No comments:

Post a Comment