Wednesday, 27 April 2011

Apa ada dgn Paranormal Tokyo Night?


Hari nih xkeje koz ponteng (ikot suka aku mcm opis bpk aku je)..hehehehhe.. xde lah nih sbb parents emergency kena balek melaka, so stay kt umah utk tggu bros balek skolah... smntara ari siang kan, gagah2 kan lah diri tgk paranormal tokyo night nih. download dh sebulan tp xtgk2.. hahahahaha. yang aku frust gila babs tuh koz movie nih suara lmbt dr video, tp eng sub serentak dgn video, phm x? tgk cte dlu baru dgr bunyik. try download lain, tp bc2 kt komen suma yg download kata smetg wrong with audio, xpelah dsbbkan cte jepun kan, sub eng kan tgk je lah!!!!!!!!!!!

Overall cite OK!!!! 4bintang!!! rs kalo tgk mlm, audio suma ok, mmg seram, koz masalah2 teknikal nih seram tuh xbrapa nk feeling lah... but cerita confirm lg takot dr PENUNGGU ISTANA! =)

"cite mengenai kakak dan adek, after c kakak tuh accident ms pg melancong kt america, die patah 2 kaki dan dr situh lah kejadian pelik2 tuh terjadi."

suspenda kah???
-yang kena ganggu adalah c kakak. scene tarek2 selimut nih bese kita tgk dlm Pranormal 1 & 2
-scene kerusi roda begerak pon agak ok
-garam yg diselerakkan dan begerak sndiri
-time makan 2 bradek nih betekak then gelas minum adek die ttbe pecah
-c kakak kena gigit kt lengan, merah n bebekas gigi manusia!
-scene paling best!!! TIME TDO, C KAKAK KENA TARIK RAMBUT MASUK BWH KATIL!!!
-ending lebey kurg jeee dgn paranormal omputih tuh, c kakak yg patah 2 belah kaki ttbe boley bangun n jalan pg bilik adek die (cara jln tuh nk kata seram ada, kelakar pon ada koz tedengkot dengkot)
-dh bejln g bilik adek, kakak tuh bediri ngadap katil selama 3 jam! samalah dgn paranormal omputih n melayu!
-rupanye bapak dorg dibunuh dan disimpan dlm almari (c adek jumpa)
-pastu, adek tejaga n cari kakak kt dapor, tp c kakak nih g campak adek (dlm bilik adek die sama jugak dgn paranormal 1)
-c adek tesedar n berlari keluar umah, amek taxi, n taxi accident koz c kakak yg hantu nih muncul dpn keta ttbe.
-c adek selamat, dan dibawa ke BILIK MAYAT utk mengecam mayat bapak die (bapak die ensem!) hahahaha
-& LAST!!! kt bilik mayat tuh dgr tapat kaki, n ttbe kaki adek tuh ditarek. xnmpk lah sapa tarek!!!
-& abes!

tuh jeee lah!!!
hahahahahahhahhahahaha...
byk persamaan kan ctew2 paranormal nih!!!!!

c kakak kena raba dgn hantu... kihkihkihkhik

Tengok cket... Gmbr kaki tuh lah kaki bapak die yg mati dlm almari!

nih lah 2 beradek tuh.. c kakak n adek!!

Kpd sesapa yg blum tgk, sorry lah ye korg dh baca kt sini... 
enjoy ok!!!






No comments:

Post a Comment