Sunday, 9 October 2011

FENDCAMERAWORK

FENDCAMERAWORK

Not a branding name or apa2 je lah. just a hobby of him.
First memula die ckp, 'Nak bli camera DSLR n nk blajar photography' dlm ati aku, 'Biar btul. mcm xconfident je aku tgk, ke nk poyo cito lobey, almaklumlah skang kan musim org DSLR, suma nk beli koz ikot trend katanye.' n slowly slowly aku pon xprasan yg aku bagi support n semangat jugak swuh die pegi join photoshoot sana sini eventhg terpaksa aku korbankan byk minggu utk bejumpa. ngiahahahahaha.
K lah, malas lah nk story mory lebey2, kang kata aku yg over plak. Apa kata..

Please Please come visit this link & Like the page




“Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph.” - Matt Hardy








Yes! Im with Him <3


No comments:

Post a Comment