Tuesday, 9 August 2011

Test Astrology Korang & Pasangan!!!

Hip Hip Hoorraayyy.. 
Baru balek dr bebuka dgn Fen di Thai Express @ Curve.. waa sgt kenyg n kembung!! mkn pon xabes... Rs Lama gile xHupdate ini blog sungguh bz + malas =D Harini just nk story cket...

Td ms kt opis, Boss bz dgn client, aku dgn opismate sebuk becerita psl horoscope. mcm aku lahir tahun Naga & di bulan Cancer n my BF lahir tahun Arnab n xtau lah die bintang apa.. (wahahahhaha)

Then my opismate kata "Nk tgk u serasi x dgn bf u? meh i tunjuk!" 

Korang pernah dgr http://www.chineseastrologyonline.com??? kpd sesapa yg dh tau... GOOD!!! koz aku baru tau! hahahahahha (ketinggalan xpe.. suka ah!)



then Korg amek itu FIRST MATCH yg aku dh kotakkan... 


 then korg get ready lah utk masukkan BESDAY KORG N PASANGAN KORG! then klick SUBMIT!!! 
jeng jeng jeng...






THE RESULT!!! korg bley tgk No yg keluar after korg submit. cth aku bwat

My besday: 1988 07 11
Fen's besday: 1987 10 05
Result: 4
 Korang bley tgk based on RANKING NO TUH



Korg pon bley lah try2 bwat dgn BF korg ke, EX korg ke, FUTURE BF korg ke, or sapa2 yg korg admire.
jujur ah! ada gak aku bwat besday dgn EX aku, the result is 0. =)

p/s : Bende nih just suka2 best on Chinese punye Astrology. Beselah boss aku pecaya fung shui nih suma, so die ajar lah stuff2 die bnde2 ni...

so selamat try mentry!!!


BTW KONGSI KONGSI LAH RESULT KORANG & PASANGAN!!!!
=D





No comments:

Post a Comment