Sunday, 21 August 2011

PERIOK BERIYANI JOHOR!

kepada sapa2 yg rs nk naek ktm weekend nih di hujung2 posa nih LUPAKAN!!! sgt ramay org, KTM slow n org betolak2, dh lah tgn aku baru injection HPV bengkak otot2 mmg best lah suma org duk tolak2.. wpon suma pompuan tp kalo dh padat mcm tuh, dh xrupa pompuan, yg pakai tudung pon tejerit2 tesound2 each other. dh mcm tin sardin ko swuh org masuk dlm lg? kalo xnk ada org, g naek dr 1st stesen ketapi tuh stat. kan senang.. addoooiiiaaaii...

dh lah berimpit 1 hal, pastu fen kata kt kolej xde org at last photoshoot cancel. ok xpelah nk bwat cmne kan so kitorg pon pg cari tudung raya, pg param kt PKNS bangi, n decide bebuka posa kt PERIOK SGBULOH mkn nasi beiyan joho.. sampai2 mmg ramay lah so kitorg buka je dlm keta dlu, dsbbkan ujan. around 745PM kitorg dh pg balek kt periok tgk kalo ada meja kosong... ada plak tuh family, dh abeh mkn suma tp suma duduk beseloroh dh berat kenyg sgt gaknye... aku nih dh bediri mcm pak pacak tggu meja kosong nk mkn.. then after 10mins mcm tuh, gaknye dorg dh teperasan aku duk pandang2 dorg pon bgn, TERIMA KASIH LAH MAKCIK...~~ =D

kul 8PM kitorg pon mkn dgn tenangnye...   

Semangat gila die nih nk g 'menembak'

Uikkkss.. sgt ramay org.. 

Nasi Beriyani Johor Ayam Merah!!

Nasi Beriyani Johor Kambing. *I dont eat Kambing*

so arinih kita bebuka dimana? kita bebuka bersam Fen's family di seremban. XTau lah kt mana, nnt citoh!!
=D



No comments:

Post a Comment