Saturday, 27 August 2011

EXCLUSIVE GAMBAR FEN!!!

Last Min Beli Tudung Raya



uuuhhuuiii... baru je abes kemas baju2 raya packing2 itu ini... oo sgt byk gile beg nk kena mengangkut.. adddoooiiaaaiii.. sepatutnye balek sabtu tp mcm bese lah kalo yg namanye 'bapak saya' mmg suka tukar2 plan...  then aku ngn fen decide aku nk cari tudung fen nk cari tshirt. *pelik jugak mamat ni xcari baju melayu... 

dr PKNS S.ALAM yg ramay gile org menuju ke MID utk mncari baju fen....

ada gmbr nih fen xbg post kt FB, malas die nnt kena menganjeng~~!!! xpelah. tp nk post kt sini jugak.. hehhehhehe


Cari fen Carik sampai basah ketiak koz panas.

Tgklah... pakai kopiah tp baju?? tragik!!!
Buruk gile muka, tah mcm mana aku bley melekat tah...
nk muka ensem2 pon bwet apo... susah n ponat den jee nk menjaga n menyetelkan masalah2 pompuan lain...
ye dop??!!!
=D

Try baju nih tp xbeli!


!!!!GAMBAR EXCLUSIVE!!!!



\
ini CANDID!!!

ini mmg sengaja bajet2 Gay. Tp.. I LIOKE

=D


 uuuuiikkksss... after mmbeli brg.. makan ini berger besar!!! sgt ramay gile org, mcm nese lah kitorg akan bediri tepi meja org dgn harapan org tuh mkn cepat n gerak. 
=D



*esk balek Melaka, buka kt sana n balek tdo di Muar. diharap thn nih stay lama beraya di Melaka, xnk jd mcm thn lps. xsempat beraya dh kena balek KL.
SPOIL!!!!


No comments:

Post a Comment