Thursday, 28 April 2011

Perempuan Suma Penipu?

Masa Lunch td, aku dgn kak yus nk naek lift pg foodcourt, then ada laki nih dr tgk pakaian elok, pegang helmet, fizikal suma elok. tapi  tetibe die tgk muka aku and ckp "POMPUAN SUMA PENIPU"

B O D O H!!!! Aku bini ko ke skang? hahahahah aku ckp "Mampos ah ko! Bodoh!" n die blah je tekekek aku ketawa dgn kakyus.... hahahahahha...

Kena tipu ngn awek ke bang? elok sgt lah tuh.. kalo dh perangai ko psycho ko ingt ada awek ke nk menempel ngn ko... aku rs pompuan tuh tipu ko pon UNTUK KEBAIKKAN DIA!!!! hahahhahahaha... 

dasar G I L A!!!


TRAGIK AKU TENGOK KO WAHAI LELAKI PSYCHO!

2 comments:

  1. baru pas taw awek dia ada laki lain 2..hehe

    ReplyDelete
  2. tuh lah psl... tgh menonggeng ah tuh... tragik tgk!! =)

    ReplyDelete