Wednesday, 20 April 2011

I Use to Be Black!!!

Pernah tau x, aku nih dulu HITAM!!!!??? sampai ada yg panggil aku "Kap lam ya nga" aku ingt lg lah sapa yg pggl aku mcm tuh... hahhhahahha... percaya x aku itam & kurus mcm kerengga n batang kayu dlu? hahahahhaha.. agak aku rs mcm burowk ah, Owh Kenapa aku Itam?? nk tgk gmbr? hope jgn ada yg pengsan!!!! kalo aku itam msti fen xnk aku kan? hahahhahahaha... segan ah nk tunjuk gmbr!!! =D ok lah aku tunjuwk betapa itam n ugly face nye aku kan.... =)

aaaaa... Minachi!!!

Umor Setahun ++. Laki ke Pompuan nih?



Umor brapa pon aku xingt, still hitam sampai ada makcik aku tuh kata kt mak aku "BUROK LAH ANAK KO NIH" yeke? skang sapa lg burok? hahahahahah

(Krdt tu Ariff Aizat
My kaki Gadoh Cosin



2000 - Darjah 6. Carik lah aku!

2001- Form1. HITAM LEGAM dh!!! 

2001 jugak - XSanggup aku nk tgk!

2001 - Dh mcm "Dayang Senandung" hahahhahaha 
=))

2003 - Xbrapa nk itam sgt dh kot... Burowk je banyak... hahahahha

Nk tau x, aku simpan gambr2 nih dlm folder
 "SANGGUP X SANGGUP TGK"
Setiap kali aku tgk msti aku tekekek kekek gelak... even ms aku jumpa mak zana yg dh 20 thn xjumpa pon untie Rima speechless, sbbnye, Dulu Hitam & Keding!!! nih jugak koz ms skolah aku asek berkawat tgh panas, setiap tahun pg camping naik turun gunung 2x setahun, sampai mak aku marah.. "ASEK NK PG CAMPING JEE KO" n dh lama xbwat actvt tuh koz xde kaki, suka sgt actvt2 mcm tuh kt skolah dlu.
skang? Gemuk. 
(ada sebb nape aku gemuk, Sampingan Ubat kah?) =)

& Skang....


I dh XHitam lg Yooowwww.... & bertmbh Bahagia & Sehat... Aku bersyukur,

"kalo aku nih gemuk, org yg Gemuk tuh kita nk pggil apa ek??"

=D

No comments:

Post a Comment